مغز بادام ایرانی سکوت

  • نام فروشگاه:  ده در شهر
  • توضیحات محصول:
  • قیمت: 300,000 ریال
  • قیمت به حروف:     ( سیصد هزار ریال )
  •     1
  • bag
  • افزودن کالا به سبد خرید
خواص مغز بادام ایرانی

تقویت سلامت مغز

بادام سرشار از مواد مغذی است که برای تکامل و سلامت مغز انسان اهمیت دارد. مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط زیادی دارد و به همین خاطر از زمان های دور به عنوان یک غذای اصلی برای کودکان در حال رشد استفاده می شده است. این خشک بار از ریبوفلاوین و ال کارنیتین تشکیل شده است که ازجمله مواد مغذی برای مغز هستند. بادام فعالیت های مغزی را افزایش می دهد، در ایجاد مسیرهای عصبی نوین نقش دارد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که استفاده از بادام در رژیم غذایی، مثل روغن بادام، برای سلامت عمومی و عملکرد بهتر دستگاه عصبی مفید است.

بعضی از مادران هر روز بادام آب کرده به کودکان خود می دهند. مصرف دو تا سه دانه بادام در روز کافی است. در صورت واکنش حساسیتی می توانید لایه ی خارجی آن را جدا کنید، چون مواد مغذی ندارد.

تنظیم سطح کلسترول

بهبود سلامت استخوان

بادام منبع بی نظیری از ویتامین ها، مواد معدنی و مقدار زیادی فسفر است. فسفر تأثیر چشمگیری روی قدرت و دوام استخوان و دندان دارد و از بیماری های وابسته به سن مانند پوکی استخوان مانع می شود.

جلوگیری از بیماری های قلبی

جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی، یکی دیگر از خواص بادام برای سلامتی است. چربی های غیراشباع، پروتئین و پتاسیم موجود در بادام همگی به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. ویتامین ای (E) یک آنتی اکسیدان مؤثر است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد، درحالی که منیزیم موجود در بادام می تواند در جلوگیری از حمله قلبی مؤثر باشد. بعضی از ترکیبات موجود در بادام روی پروتئین ِ واکنشیِ C تأثیر می گذارد؛ این پروتئین ها باعث التهاب خطرناک شریانی می شود. بادام همچنین منبع غنی از اسیدفولیک است. بنابراین به کاهش سطح هموسیستئین که عامل ایجاد پلاک چربی در رگ هاست، کمک می کند. علاوه براین، فلاونوئید پوست بادام با ویتامین E ترکیب می شود و از آسیب دیواره ی رگ ها مانع می شود. تحقیقات نشان می دهد که استفاده ی کوتاه مدت از رژیم بادام در مردان بین سنین ۲۰ تا ۷۰ سال سبب بهبود عملکرد عروقی می شود


تقویت دستگاه ایمنی

بدن انسان ترکیبات زیادی داردکه باعث حفظ سلامت کلی بدن و قلیایی بودن محیط آن می شود. بادام منبع غنی از مواد قلیایی است که برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است که توانایی ازبین بردن بیماری ها را بیشتر می کند. علاوه بر اینکه میزان مواد قلیایی بادام بسیار بالاست، مقدار زیادی ویتامین E هم دارد که آنتی اکسیدانی خیلی قوی است. این آجیل همچنین رادیکال های آزاد خطرناک را از بین می برد. رادیکال های آزاد، بیماری های مزمن را در بدن تشدید می کند و می تواند برای بدن خطرناک باشد. آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین E که در بادام یافت می شود، در درمان بیماری های زیادی مثل سرطان و بیماری های قلبی تأثیر دارد. تحقیقات نشان می دهد افرادی که ویتامین E کافی دریافت می کنند، به میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از بقیه در معرض بیماری های قلبی قرار می گیرند.



مراقبت از پوست

خواص بادام برای مراقبت از پوست به خوبی شناخته شده است. معمولا برای ماساژ نوزادان از روغن بادام استفاده می شود. شیر بادام به خاطر تأثیرات مثبتی که روی پوست دارد، معمولا در بعضی از سوپ ها مصرف می شود.

 کاهش التهاب

خیلی از مردم تصور می کنند که «چربی» کاملا مضر است، اما درواقع این طور نیست. برخی از اسیدهای چرب ضروری هستند و مصرف آنها برای سلامت کلی بدن لازم است. بدن نمی تواند این اسیدهای چرب را بسازد و لازم است که از طریق منابع غذایی آنها را تأمین کنیم. بادام دو نوع اسید چرب بسیار مهم یعنی لینولئیک و لینولنیک اسید دارد. این اسیدهای چرب به کاهش التهابات موجود در بدن که افراد زیادی از آن رنج می برند، کمک می کند. اسید چرب همچنین به کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) کمک می کند و در سلامت پوست و مو نقش دارد. تمام این موارد نشان می دهد که این آجیل چقدر برای بدن مفید است.

 تنظیم فشار خون

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون و کاهش سطح نمک کمک می کند و نوسان فشار خون را کنترل می کند. سایر مواد مغذی موجود در بادام هم باعث ایجاد تعادل لازم برای بدن می شود که می تواند از بیماری های بسیاری جلوگیری کند. تعادل ویتامین ها و موادمعدنی برای یک داشتن زندگی سالم ضروری است. اما اگر یکی از این عناصر نادیده گرفته شود، روی تمام بدن تأثیر می گذارد و می تواند سبب کم خونی، استرس و افزایش فشار خون شود.



افزایش تولید انرژی

وجود منیزیم، مس و ریبوفلاوین موجود در بادام به تولید انرژی و افزایش سرعت سوخت و ساز بدن کمک می کند. اگر در روز تحرک لازم را دارید، چند عدد از این خشک بار می تواند نیاز بدن شما را تأمین کند؛ فاقد اینکه نگران چربی و کالری آن باشید.

 جلوگیری از سرطان

یکی از خواص بادام جلوگیری از سرطان است. بادام باعث عبور راحت غذا از لوله ی گوارش و درنتیجه پیشگیری از سرطان روده بزرگ (کولون) می شود.

جلوگیری از دیابت

جلوگیری از دیابت، یکی دیگر از خواص بادام برای سلامتی بدن است. بادام افزایش ناگهانی سطح گلوکز و انسولین بعد از مصرف وعده های غذایی را کاهش می دهد. ممکن است قند خون افراد مبتلا به دیابت با صرف هر وعده ی غذایی به میزان زیاد تغییر کند. این تغییرات برای بدن خطرناک است. مصرف بادام می تواند در جلوگیری از تغییرات خطرناک قند خون مؤثر باشد. بادام در تنظیم روند جذب گلوکز نقش دارد و فرایند جذب را راحت تر می کند.

مصرف بادام در زمان بارداری

بادام یکی از خوراکی های حاوی اسیدفولیک است که از برخی نقص های هنگام تولد در نوزادان مانع می شود. همچنین رشد سلول های سالم و تشکیل بافت را تحریک می کند. نقص لوله ی عصبی، شرایطی است که در آن لوله ی عصبی در جنین یا موجود نیست و یا به درستی تشکیل نمی شود. پزشکان در دوران بارداری برای خانم ها، مکمل های اسید فولیک تجویز می کنند تا تکامل لوله ی عصبی جنین به درستی انجام شود. بادام به اندازه ی کافی اسید فولیک دارد و می تواند سلامت مادر و جنین را تضمین کند.



کاهش وزن

اگر به دنبال کاهش وزن هستید، نوشیدن شیربادام بسیار مناسب است. اسیدچرب غیراشباع موجود در بادام در کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری مؤثر است. فیبر غذایی موجود در بادام برخلاف اینکه خوراکی کوچکی است، اما باعث ایجاد احساس سیری می شود. مطالعات نشان می دهد که رژیم کم کالری و غنی از بادام برای افراد چاقی که قصد کاهش وزن دارند، بسیار مناسب است.

تحقیقات نشان می دهد افرادی که به طورمرتب از بادام استفاده می کنند (حداقل دو بار در هفته)، بیشتر در وزن ایدئال خود باقی می مانند. همچنین در مقایسه با آن، افرادی که کمتر یا هیچ وقت از بادام استفاده نمی کنند بیشتر از نوسان وزن خود رنج می برند. فیبر موجود در بادام به حرکات روده کمک می کند، وزن را کاهش می دهد و باعث سم زدایی از بدن می شود.



جلوگیری از یبوست

بادام سرشار از فیبر است و مثل سایر غذاهای دارای فیبر می تواند از یبوست جلوگیری کند. البته لازم است بعد از مصرف بادام مقدار قابل توجهی آب نوشیده شود تا روند جذب با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد. نیاز نیست که روزانه مقدار زیادی بادام بخورید، خوردن ۴ یا ۵ عدد بادام کافی است تا هضم بهتری داشته باشید و حرکات روده منظم شود.

مانند سایر فیبرها، بادام هم موارد منع مصرف دارد. بادام دارای اگزالات است. اگزالات اضافی سبب ایجاد کریستال می شود و می تواند مشکلات مختلفی ایجاد کند. به عنوان مثال، بیمارهای کلیوی یا افراد با مشکلات کیسه ی صفرا نباید بادام مصرف کنند.

مقدار کالری موجود در بادام چقدر است؟

یک فنجان بادام ۵۲۹ کالری دارد، اما نیاز نیست که یک باره همه ی این مقدار را مصرف کنیم. ۲۵ درصد این مقدار در روز کافی است. به عنوان یک مثال ساده تر تقریبا ۲۳ عدد بادام حدود ۱۳۰ کالری دارد. مصرف بادام می تواند به افزایش سطح چربی های غیراشباع بدن کمک کند و همچنین موادمعدنی فوق العاده ای دارد.

خواص بادام تنها محدود به موارد بالا نیستند. در واقع یکی از رازهای زیبایی موهای زنان هندی، استفاده از روغن بادام است. همچنین نقش و تأثیر بادام بر کاهش اضطراب در پژوهش هایی مورد بررسی قرار گرفته است.

تقویت سلامت مغز

بادام سرشار از مواد مغذی است که برای تکامل و سلامت مغز انسان اهمیت دارد. مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط زیادی دارد و به همین خاطر از زمان های دور به عنوان یک غذای اصلی برای کودکان در حال رشد استفاده می شده است. این خشک بار از ریبوفلاوین و ال کارنیتین تشکیل شده است که ازجمله مواد مغذی برای مغز هستند. بادام فعالیت های مغزی را افزایش می دهد، در ایجاد مسیرهای عصبی نوین نقش دارد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که استفاده از بادام در رژیم غذایی، مثل روغن بادام، برای سلامت عمومی و عملکرد بهتر دستگاه عصبی مفید است.

بعضی از مادران هر روز بادام آب کرده به کودکان خود می دهند. مصرف دو تا سه دانه بادام در روز کافی است. در صورت واکنش حساسیتی می توانید لایه ی خارجی آن را جدا کنید، چون مواد مغذی ندارد.

تنظیم سطح کلسترول

بهبود سلامت استخوان

بادام منبع بی نظیری از ویتامین ها، مواد معدنی و مقدار زیادی فسفر است. فسفر تأثیر چشمگیری روی قدرت و دوام استخوان و دندان دارد و از بیماری های وابسته به سن مانند پوکی استخوان مانع می شود.

جلوگیری از بیماری های قلبی

جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی، یکی دیگر از خواص بادام برای سلامتی است. چربی های غیراشباع، پروتئین و پتاسیم موجود در بادام همگی به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. ویتامین ای (E) یک آنتی اکسیدان مؤثر است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد، درحالی که منیزیم موجود در بادام می تواند در جلوگیری از حمله قلبی مؤثر باشد. بعضی از ترکیبات موجود در بادام روی پروتئین ِ واکنشیِ C تأثیر می گذارد؛ این پروتئین ها باعث التهاب خطرناک شریانی می شود. بادام همچنین منبع غنی از اسیدفولیک است. بنابراین به کاهش سطح هموسیستئین که عامل ایجاد پلاک چربی در رگ هاست، کمک می کند. علاوه براین، فلاونوئید پوست بادام با ویتامین E ترکیب می شود و از آسیب دیواره ی رگ ها مانع می شود. تحقیقات نشان می دهد که استفاده ی کوتاه مدت از رژیم بادام در مردان بین سنین ۲۰ تا ۷۰ سال سبب بهبود عملکرد عروقی می شود


تقویت دستگاه ایمنی

بدن انسان ترکیبات زیادی داردکه باعث حفظ سلامت کلی بدن و قلیایی بودن محیط آن می شود. بادام منبع غنی از مواد قلیایی است که برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است که توانایی ازبین بردن بیماری ها را بیشتر می کند. علاوه بر اینکه میزان مواد قلیایی بادام بسیار بالاست، مقدار زیادی ویتامین E هم دارد که آنتی اکسیدانی خیلی قوی است. این آجیل همچنین رادیکال های آزاد خطرناک را از بین می برد. رادیکال های آزاد، بیماری های مزمن را در بدن تشدید می کند و می تواند برای بدن خطرناک باشد. آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین E که در بادام یافت می شود، در درمان بیماری های زیادی مثل سرطان و بیماری های قلبی تأثیر دارد. تحقیقات نشان می دهد افرادی که ویتامین E کافی دریافت می کنند، به میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از بقیه در معرض بیماری های قلبی قرار می گیرند.



مراقبت از پوست

خواص بادام برای مراقبت از پوست به خوبی شناخته شده است. معمولا برای ماساژ نوزادان از روغن بادام استفاده می شود. شیر بادام به خاطر تأثیرات مثبتی که روی پوست دارد، معمولا در بعضی از سوپ ها مصرف می شود.

 کاهش التهاب

خیلی از مردم تصور می کنند که «چربی» کاملا مضر است، اما درواقع این طور نیست. برخی از اسیدهای چرب ضروری هستند و مصرف آنها برای سلامت کلی بدن لازم است. بدن نمی تواند این اسیدهای چرب را بسازد و لازم است که از طریق منابع غذایی آنها را تأمین کنیم. بادام دو نوع اسید چرب بسیار مهم یعنی لینولئیک و لینولنیک اسید دارد. این اسیدهای چرب به کاهش التهابات موجود در بدن که افراد زیادی از آن رنج می برند، کمک می کند. اسید چرب همچنین به کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) کمک می کند و در سلامت پوست و مو نقش دارد. تمام این موارد نشان می دهد که این آجیل چقدر برای بدن مفید است.

 تنظیم فشار خون

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون و کاهش سطح نمک کمک می کند و نوسان فشار خون را کنترل می کند. سایر مواد مغذی موجود در بادام هم باعث ایجاد تعادل لازم برای بدن می شود که می تواند از بیماری های بسیاری جلوگیری کند. تعادل ویتامین ها و موادمعدنی برای یک داشتن زندگی سالم ضروری است. اما اگر یکی از این عناصر نادیده گرفته شود، روی تمام بدن تأثیر می گذارد و می تواند سبب کم خونی، استرس و افزایش فشار خون شود.



افزایش تولید انرژی

وجود منیزیم، مس و ریبوفلاوین موجود در بادام به تولید انرژی و افزایش سرعت سوخت و ساز بدن کمک می کند. اگر در روز تحرک لازم را دارید، چند عدد از این خشک بار می تواند نیاز بدن شما را تأمین کند؛ فاقد اینکه نگران چربی و کالری آن باشید.

 جلوگیری از سرطان

یکی از خواص بادام جلوگیری از سرطان است. بادام باعث عبور راحت غذا از لوله ی گوارش و درنتیجه پیشگیری از سرطان روده بزرگ (کولون) می شود.

جلوگیری از دیابت

جلوگیری از دیابت، یکی دیگر از خواص بادام برای سلامتی بدن است. بادام افزایش ناگهانی سطح گلوکز و انسولین بعد از مصرف وعده های غذایی را کاهش می دهد. ممکن است قند خون افراد مبتلا به دیابت با صرف هر وعده ی غذایی به میزان زیاد تغییر کند. این تغییرات برای بدن خطرناک است. مصرف بادام می تواند در جلوگیری از تغییرات خطرناک قند خون مؤثر باشد. بادام در تنظیم روند جذب گلوکز نقش دارد و فرایند جذب را راحت تر می کند.

مصرف بادام در زمان بارداری

بادام یکی از خوراکی های حاوی اسیدفولیک است که از برخی نقص های هنگام تولد در نوزادان مانع می شود. همچنین رشد سلول های سالم و تشکیل بافت را تحریک می کند. نقص لوله ی عصبی، شرایطی است که در آن لوله ی عصبی در جنین یا موجود نیست و یا به درستی تشکیل نمی شود. پزشکان در دوران بارداری برای خانم ها، مکمل های اسید فولیک تجویز می کنند تا تکامل لوله ی عصبی جنین به درستی انجام شود. بادام به اندازه ی کافی اسید فولیک دارد و می تواند سلامت مادر و جنین را تضمین کند.



کاهش وزن

اگر به دنبال کاهش وزن هستید، نوشیدن شیربادام بسیار مناسب است. اسیدچرب غیراشباع موجود در بادام در کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری مؤثر است. فیبر غذایی موجود در بادام برخلاف اینکه خوراکی کوچکی است، اما باعث ایجاد احساس سیری می شود. مطالعات نشان می دهد که رژیم کم کالری و غنی از بادام برای افراد چاقی که قصد کاهش وزن دارند، بسیار مناسب است.

تحقیقات نشان می دهد افرادی که به طورمرتب از بادام استفاده می کنند (حداقل دو بار در هفته)، بیشتر در وزن ایدئال خود باقی می مانند. همچنین در مقایسه با آن، افرادی که کمتر یا هیچ وقت از بادام استفاده نمی کنند بیشتر از نوسان وزن خود رنج می برند. فیبر موجود در بادام به حرکات روده کمک می کند، وزن را کاهش می دهد و باعث سم زدایی از بدن می شود.



جلوگیری از یبوست

بادام سرشار از فیبر است و مثل سایر غذاهای دارای فیبر می تواند از یبوست جلوگیری کند. البته لازم است بعد از مصرف بادام مقدار قابل توجهی آب نوشیده شود تا روند جذب با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد. نیاز نیست که روزانه مقدار زیادی بادام بخورید، خوردن ۴ یا ۵ عدد بادام کافی است تا هضم بهتری داشته باشید و حرکات روده منظم شود.

مانند سایر فیبرها، بادام هم موارد منع مصرف دارد. بادام دارای اگزالات است. اگزالات اضافی سبب ایجاد کریستال می شود و می تواند مشکلات مختلفی ایجاد کند. به عنوان مثال، بیمارهای کلیوی یا افراد با مشکلات کیسه ی صفرا نباید بادام مصرف کنند.

مقدار کالری موجود در بادام چقدر است؟

یک فنجان بادام ۵۲۹ کالری دارد، اما نیاز نیست که یک باره همه ی این مقدار را مصرف کنیم. ۲۵ درصد این مقدار در روز کافی است. به عنوان یک مثال ساده تر تقریبا ۲۳ عدد بادام حدود ۱۳۰ کالری دارد. مصرف بادام می تواند به افزایش سطح چربی های غیراشباع بدن کمک کند و همچنین موادمعدنی فوق العاده ای دارد.

خواص بادام تنها محدود به موارد بالا نیستند. در واقع یکی از رازهای زیبایی موهای زنان هندی، استفاده از روغن بادام است. همچنین نقش و تأثیر بادام بر کاهش اضطراب در پژوهش هایی مورد بررسی قرار گرفته است.

بالا